Тел: +38 (057) 720-91-19 Email: sales@aqteck.com.ua; support@aqteck.com.ua Viber (тільки текстові повідомлення) 61153, м. Харків, вул. Гвардійців Широнінців, 3А 0-800-21-01-96
0-800-21-01-96 ТЕХПІДТРИМКА
( безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів по території України )

Про підвищення цін на продукцію ОВЕН у зв'язку з дефіцитом електронних компонентів

Feb 22, 2022 8:46
Про підвищення цін на продукцію ОВЕН у зв'язку з дефіцитом електронних компонентів

З 22 лютого 2022 року компанія ОВЕН підвищує ціни на продукцію. Підвищення цін пов'язане з глобальним дефіцитом деталей для комплектування, в першу чергу, електронних компонентів.

 

З цією ситуацією зіткнулася не лише компанія ОВЕН, а всі виробники складного технічного обладнання. В умовах, що склалися, найвищий пріоритет для нас – щоб замовлені пристрої були виготовлені та своєчасно відвантажені. Ми робимо все, щоб зберегти обсяги виробництва і постачань, продовжуємо оперативно реагувати на ваші запити навіть у цій непростій ситуації. Ведеться активний пошук дефіцитних компонентів і активне вдосконалення наших продуктів з метою їх заміщення на доступні аналоги.

Для обговорення персональних умов постачання для проектів, що створені заздалегідь, необхідно зв'язатися з менеджерами комерційної служби або написати за адресою sales@owen.ua.

 

Актуальний прайс-лист

 

 

 

 

Зворотній зв'язок