Тел: +38 (057) 720-91-19 Email: sales@aqteck.com.ua; support@aqteck.com.ua Viber (тільки текстові повідомлення) 61153, м. Харків, вул. Гвардійців Широнінців, 3А 0-800-21-01-96
0-800-21-01-96 ТЕХПІДТРИМКА
( безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів по території України )

Глобальне оновлення вбудованого ПЗ модулів вводу-виводу з Ethernet ОВЕН Мх210

Oct 1, 2020 11:29

Компанія ОВЕН повідомляє про глобальне оновлення вбудованого ПЗ модулів вводу-виводу з Ethernet Мх210 до версії 1.0.

Оновлення містить наступні зміни:

  • Підтримка протоколу MQTT.
  • Підтримка протоколу SNMP (версії v1/v2).
  • Підтримка протоколу NTP (версія 4).
  • Виправлено роботу генераторів у МУ210-410.
  • Додано опитування модулів за адресою 255.
  • Виправлено незначні помилки, а також друкарські помилки.
  • Прискорено роботу через USB.

 

MQTT (Message Queuing Telemetry Transport) – подієво-орієнтований протокол

 

MQTT

MQTT (Message Queuing Telemetry Transport) – подієво-орієнтований протокол, що заснований на стеку TCP/IP і використовує мережеву модель «Видавець/Підписник». На сьогодні MQTT де-факто є стандартом обміну даними в застосунках промислового Інтернету речей (IIoT).

 

Завдяки підтримці протоколу MQTT датчики легко підмикаються до системи промислового Інтернету речей (IIoT) за допомогою модулів Мх210. Користувачі можуть просто контролювати показання з віддалених датчиків на ПК, мобільних пристроях або в хмарному сервісі.

 


SNMP – (англ. Simple Network Management Protocol) - стандартний Інтернет-протокол для керування пристроями в IP-мережах на основі архітектур TCP/UDP

 

SNMP

SNMP – (англ. Simple Network Management Protocol) - стандартний Інтернет-протокол для керування пристроями в IP-мережах на основі архітектур TCP/UDP. Організація обміну з кінцевими пристроями-агентами, відбувається за допомогою SNMP-менеджера (мережевим застосунком, що потрібен для збирання інформації про функціонування агентів).

 

Модулі Мх210 з протоколом SNMP зручні для IT-інженерів. Можуть інтегруватися в системи мережевого керування, забезпечуючи безпеку і моніторинг об'єктів щодо умов, які вимагають уваги адміністратора.

 

Модулі з SNMP можуть використовуватися для моніторингу стану навколишнього середовища: температури, вологості, витрати повітря, потужності, контролювання задимленості, контролювання несанкціонованих вторгнень, контролювання UPS і багато іншого на різних віддалених об'єктах.

 


NTP (англ. Network Time Protocol) - протокол синхронізації годинника реального часу через мережу.

 

NTP

NTP (англ. Network Time Protocol) - протокол синхронізації годинника реального часу через мережу.

 

Підтримка в модулях Мх210 протоколу NTP (версія 4) дає можливість дотримуватися точності міток часу в архіві, що зберігається в модулі. Мінімальний період синхронізації ‑ 5 секунд.

 

Зворотній зв'язок