Тел: +38 (057) 720-91-19 Email: sales@aqteck.com.ua; support@aqteck.com.ua Viber (тільки текстові повідомлення) 61153, м. Харків, вул. Гвардійців Широнінців, 3А 0-800-21-01-96
0-800-21-01-96 ТЕХПІДТРИМКА
( безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів по території України )

Моніторинг температури в холодильних камерах

Apr 23, 2019 8:26
Моніторинг температури в холодильних камерах

Компанія ОВЕН пропонує рішення для моніторингу температури холодильних камер, використання якого дозволить завжди тримати під контролем температуру зберігання продукції, а при виникненні аварійної ситуації – оперативно вжити заходів.

 

Моніторинг холодильних камер здійснюється в хмарному сервісі. У базовій комплектації система дозволяє під'єднати до восьми холодильних камер. Виміряні значення температур передаються на сервер для архівації та відображення online. Зв'язок з сервером здійснюється по каналу GPRS або Ethernet. Передбачається налаштування аварійних повідомлень за параметрами, що потрібні користувачеві. Оповіщення відбувається по e-mail, на ПК або смартфон.

 

Датчики температури ДТС125Л встановлюються в холодильних камерах. Спеціальна конструкція датчиків дає змогу встановлювати їх на стіні або іншій поверхні. Виміряні значення температур холодильних камер передаються в хмарний сервіс.

Запропоноване рішення від компанії ОВЕН дає змогу тримати під контролем стан холодильних камер і оперативно реагувати на аварійні ситуації, захищаючи підприємство від збитків, що пов'язані з псуванням продукції.

 

Докладніше про рішення

 

 

 

Зворотній зв'язок