Тел: +38 (057) 720-91-19 Email: sales@aqteck.com.ua; support@aqteck.com.ua Viber (тільки текстові повідомлення) 61153, м. Харків, вул. Гвардійців Широнінців, 3А 0-800-21-01-96
0-800-21-01-96 ТЕХПІДТРИМКА
( безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів по території України )

Датчики ОВЕН з інтерфейсом RS-485

Dec 16, 2021 15:51

Обмін інформацією – невід'ємна частина будь-якого технологічного процесу. Вимоги до швидкості, якості та обсягу інформації, що передається, постійно зростають. Використання цифрового інтерфейсу RS-485 дає змогу здійснювати обмін інформацією між пристроями з максимальною швидкістю при мінімумі помилок і втрат.

 

Інтерфейс RS-485 вважається промисловим, найчастіше він застосовується на виробництвах, де використовуються мережі різного ступеня розгалуженості. Високий рівень завадозахищеності забезпечує цьому інтерфейсу надійність, що дозволяє використовувати його в складних умовах. Завдяки цьому RS-485 є чудовою альтернативою бездротовим способам передачі даних.

 

Зазвичай, в одному сегменті мережі (підключення точка до точки) може працювати до 32-х приймачів. Це обумовлено закладеними в стандарті обмеженнями на навантажувальну здатність передавача і вхідний опір приймача. Але на сьогоднішній день існує безліч мікросхем, що дозволяють збільшити кількість slave-пристроїв, що підключаються. Використовуючи технологію інтерфейсу RS-485, можна організувати лінію передачі довжиною до 1200 метрів.

 

Багато датчиків ОВЕН вже працюють за цифровим інтерфейсом RS-485. Розглянемо докладніше асортимент датчиків ОВЕН, які працюють за інтерфейсом RS-485.

 

INSIDE! Компанія ОВЕН найближчим часом розпочне продаж датчиків температури з інтерфейсом RS-485.

 

Будова датчиків температури з інтерфейсом RS-485

 

ДТСхх5М.RS термометри опору з цифровим інтерфейсом RS-485

 

ДТСхх5М.RS термометри опору з цифровим інтерфейсом RS-485

 

ДТПХхх5М.RS термопари з цифровим інтерфейсом RS-485

 

ДТПХхх5М.RS термопари з цифровим інтерфейсом RS-485

 

Перетворювачі температури й вологості ОВЕН ПВТ

Датчики ОВЕН ПВТ застосовуються для роботи з неагресивними газовими середовищами, в основному для вимірювання температури й вологості повітря в каналах припливної вентиляції, в камерах сушіння деревини, холодильних і розстоєчних камерах, складах і овочесховищах, інших виробничих приміщеннях.

 

Перетворювачі температури й вологості ОВЕН ПВТ100

 

Перетворювачі тиску для розподілених систем ОВЕН ПД100И-1х3-R

Перетворювач з цифровим обміном, складною багатодатчиковою конфігурацією, для систем з протяжними лініями зв'язку і ефірними ділянками передачі даних.

 

Перетворювачі тиску для розподілених систем ОВЕН ПД100И-1х3-R

 

Вимірювачі низького тиску для котелень і вентиляції

Перетворювачі тиску ОВЕН ПД150 забезпечують контроль тиску в контурах регулювання подачі пального газу і повітря, розрядження в топці, тиску відхідних газів у димоході.

У системах вентиляції та кондиціонування повітря ПД150 застосовується для вимірювання значень тиску і перепадів тиску з метою контролю ступеня забрудненості повітряних фільтрів, а також контролю ефективності роботи вентиляційних систем.

 

Промислові перетворювачі концентрації газу ОВЕН ПКГ100

Датчики використовуються для безперервного перетворення значення концентрації газу в уніфіковані сигнали 4...20 мА, отримані дані передаються через інтерфейс RS-485.

 

Промислові датчики концентрації вуглекислого газу ОВЕН ПКГ100-СО2 широко застосовуються на об'єктах тваринництва, теплицях для вирощування грибів і рослин, пташниках, а також можуть використовуватися для контролю параметрів мікроклімату.

 

Перетворювачі концентрації аміаку ОВЕН ПКГ100-NН3 ідеально підходять для систем автоматизації тваринництва, птахофабрик, при виготовленні та зберіганні добрив та інших виробничих приміщеннях.

 

Промислові перетворювачі концентрації газу ОВЕН ПКГ100

 

Підіб'ємо підсумки

Датчики ОВЕН з інтерфейсом RS-485:

  • збільшують завадозахищеність лінії зв'язку;
  • довжина лінії зв'язку «датчик-пристрій» може становити до 1200м;
  • підключаються безпосередньо до контролера або до OwenCloud через мережеві шлюзи Пх210 без додаткових модулів вводу;
  • легко інтегруються в діючу АСК ТП, оскільки не потрібно додавати нові пристрої з аналоговими входами в систему.

 

 

 

Зворотній зв'язок