Тел: +38 (057) 720-91-19 Email: sales@aqteck.com.ua; support@aqteck.com.ua Viber (тільки текстові повідомлення) 61153, м. Харків, вул. Гвардійців Широнінців, 3А 0-800-21-01-96
0-800-21-01-96 ТЕХПІДТРИМКА
( безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів по території України )

Автоматизація системи фасування будівельних сумішей

Jul 19, 2019 10:57
Автоматизація системи фасування будівельних сумішей

Компанія ОВЕН пропонує рішення для автоматизації процесу фасування будівельних сумішей, що забезпечує точність дозування, облік продукції, віддалений контроль та оповіщення.

Сенсорний панельний контролер ОВЕН СПК107 є основним елементом керування системи, а також здійснює облік продукції. Перетворювач частоти ОВЕН ПЧВ1 регулює швидкість роботи ротора фасувальника, що дозволяє на одній установці здійснювати фасування різних за розміром, щільністю і рухливістю матеріалів. Наприклад, цементу, піску, сухих будівельних сумішей. У разі набору необхідної маси продукту в мішку, подача продукту припиняється за сигналом від модуля вводу тензодатчиків МВ110-1ТД. Результати вимірювань передаються за інтерфейсом Ethernet в заводські програми обліку, а також в хмарний сервіс OwenCloud. У разі аварії система автоматично направить повідомлення на смартфон або ПК.

Дані про кількість фасованих клапанних мішків кожного виду продукції доступні з будь-якого пристрою з виходом в інтернет.

 

Докладніше про рішення

 

 

 

 

Зворотній зв'язок