Тел: +38 (057) 720-91-19 Email: sales@aqteck.com.ua; support@aqteck.com.ua Viber (тільки текстові повідомлення) 61153, м. Харків, вул. Гвардійців Широнінців, 3А 0-800-21-01-96
0-800-21-01-96 ТЕХПІДТРИМКА
( безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів по території України )

Автоматизація дугової печі на базі обладнання ОВЕН

Jul 22, 2019 11:11
Автоматизація дугової печі на базі обладнання ОВЕН

Компанія ОВЕН пропонує готове рішення для керування режимами роботи дугових сталеплавильних печей і підтримання струму дуги на встановленому рівні за допомогою вертикального переміщення графітових електродів.

Високоточне керування переміщенням електродів скорочує час розплаву металу і потребує менше електроенергії, що призводить до зниження витрат на плавку. Основним елементом керування системи є панельний контролер ОВЕН СПК107. Крім керування рухом електродів, контролер СПК107 може керувати нахилом печі, охолодженням, відкриття і закриттям зводу.

Перетворювач частоти ОВЕН ПЧВ керує підійманням або опусканням електрода печі за допомогою асинхронного двигуна змінного струму. Переведення керування переміщенням електродів на частотно-регульований привід знижує споживання електроенергії та підвищує енергоефективність печі. Для віддаленого моніторингу роботи печі й оповіщення про аварійні ситуації система підмикається до хмарного сервісу OwenCloud.

 

Докладніше про рішення

 

 

 

 

Зворотній зв'язок